Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2019-11-30T21:54:26+02:00

ORGANIZARE

Activitatea cabinetului este organizata si coordonata de avocatul titular.

Avocatii care isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului au o deosebita pregatire, ceea ce le permite abordarea cu competenta si profunzime a problemelor, intelegerea acestora atat sub aspect strict juridic cat si sub aspect economic, social, politic, prin considerarea contextului general in care se deruleaza viata in Romania.

Echipa de avocati a cabinetului nostru va sta permanent la dispozitie, cu seriozitate, profesionalism si devotament, pentru rezolvarea oricaror probleme vizand orice tip de litigii, precum si pentru activitatea de consultanta juridica.

Avocatii si colaboratorii firmei pun la dispozitia dumneavoastra experienta si pregatirea profesionala, devotamentul, seriozitatea, entuziasmul si hotarirea pentru a va sprijini in rezolvarea problemelor cu care va confruntati si pentru a va apara interesele.

COMUNICAREA SI DISPONIBILITATEA

Comunicarea constituie pentru noi o conditie sine qua non a colaborarii pe care o initiem si dezvoltam cu clientii nostri, aspect care pe de o parte confera o mai buna si pertinenta receptionare si adaptare fata de solicitarile acestora, iar pe de alta parte permite o implicare efectiva in solutionarea problemelor.

De asemenea, clientii nostri vor primi rapoarte legate de fiecare etapa in ceea ce priveste solutionarea problemelor juridice incredintate, conform strategiei de abodare elaborate si a tipului de serviciu ales.

Programul cabinetului este orientativ si se schimba in functie de interesul clientului, cu o instiintare prealabila.

AMPLASARE SI DOTARI

Cabinetul de avocatura are un sediu amenajat si dotat corespunzator exercitarii profesiei de avocat. Cabinetul are o bogata colectie de carti juridice, este dotat cu o retea de calculatoare, cu sisteme de informare legislativa si de comunicare prin Internet.

Cabinetul asigura conditii moderne pentru primirea si consilierea clientului interesat a avea o informatie juridica permanenta. Dispune de mijloace de informare si comunicare moderne, inclusiv consilierea la distanta.

Consilierea juridica se poate acorda si in limbile engleza si franceza.

RESPECTAREA SECRETULUI PROFESIONAL SI CARACTERULUI CONFIDENTIAL

Cabinetul isi desfasoara activitatea respectand cu strictete limitele eticii si in concordanta cu cele mai inalte standarde profesionale si principii prevazute de legislatia europeana in domeniul organizarii si desfasurarii profesiei de avocat. Unele dintre cele mai importante principii sunt respectarea secretului profesional si a caracterului confidential al informatiilor de care avocatii iau cunostinta in cadrul activitatii lor profesionale. Secretul profesional reprezinta un drept al avocatului, recunoscut si protejat de autoritati, insa, in acelasi timp, reprezinta si o indatorire fundamentala care trebuie onorata cu toata diligenta.

Cristian Andor

Avocat definitiv, Bucuresti

Activitate profesionala:

 • 2003 – Jurisconsult – absolvent si licentiat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane Bucuresti
 • 2003 – Consilier juridic in cadrul SC Donau Star SRL, societate de consultanta comerciala in afaceri
 • 2006 – Membru al Baroului Bucuresti
 • Membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
 • Colaborator al Cabinetului de Avocatura „Negura Gheorghe”
 • 2011 – Avocat titular Cabinet de avocat „Andor Cristian”

Mihaela Baki

Avocat definitiv, Bucuresti

Activitate profesionala:

 • 2000 – Jurisconsult – absolvent si licentiat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti
 • 2002 – Consilier juridic in cadrul D&D Business Consulting (proiecte Phare)
 • 2003 – Consilier juridic in cadrul SC Donau Star SRL, societate de consultanta comerciala in afaceri
 • 2006 – Membru al Baroului Bucuresti
 • Membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
 • Colaborator al Cabinetului de Avocatura „Negura Gheorghe”
Call Now Button